Los Angeles

Los Angeles med Venice Beach, Beverly Hills, Santa Monica, og The Walk of Fame sto på lista av plasser vi skulle besøke i løpet av dagen. Første stopp var på et slags marked hvor det tilfeldigvis var en gruppe protestanter. Markedet var helt ok, men jeg følte vi brukte for lang tid der, mtp at vi hadde lite tid på de andre plassene hvor det var mere å gjøre!

Etterpå bar det til Venice Beach. Jeg personlig så ikke det muskelmennene Venice Beach er kjent for fordi meg, André, Gro og Julie gikk den andre veien. Der spiste vi en heller dårlig lunsj, før vi leide tandemsykler noe som var en veldig artig opplevelse. Jeg å André fikk dreisen på det etter hvert og det var veldig kult og sykle på tandemsykler på sykkelstien langs Venice Beach. Et minne for livet der!
Etter Venice Beach kjørte vi gjennom Santa Monica, noe skuffende siden det så veldig artig ut.
Etter Santa Monica dro vi til Beverly Hills der vi hadde en kjapp pause ute og gikk i gatene å så på alle de dyreste butikkene og alle de fete ferrariene og lamboghiniene i gatene. Det var ikke langt i mellom superbilene for å si det slik. Neste stopp var The Walk of Fame! Det var mye folk der og vi gikk og tok bilder av alle stjernene vi kjente igjen! uheldigvis tok batteriet på kameraet mitt dukken, så jeg fikk ikke tatt nok bilder der. Uansett et veldig godt minne.

Etter The walk of Fame var på tide med middag. Vi spiste på et såkalt world marked, dere de hadde forskjellige resturanter fra forskjellige butikker fra forskjellige land. De hadde ikke noe norsk eller skandinavisk så vi spiste en biffburger. Det var ikke den store matopplevelsen. Etter vi hadde fått noe mat stakk vi til et komedieshow. Showet var bra, men jeg skal innrømme at jeg heller ville ha hatt bedre tid på Venice Beach, fått sett Santa Monica til fots, mer tid i Beverly Hills. Flere delte den opplevelsen selvom showet i seg selv var bra følte vi at vi kunne se et show som det der over hele landet. Du kan kun oppleve de andre stedene i LA. Menmen det var uansett en kjempebra dag !

Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

1 svar til Los Angeles

  1. Daghild Hoff sier:

    Hei ! Artig å sjå bilda og læs fra turen din. Mamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s