Districts, High School State, Pepsi Districts

Heihei 🙂

Tenkte jeg må få fingrene i sving igjen før jeg drar på turen til LA, Grand Canyon og Las Vegas den 10-16 mars.

Så de siste ukene mine har stort sett dreid seg om en ting; bowling! Det har gått riktig så godt også, og gitt meg mye erfaring jeg kunne bare ha drømt om i Norge. Tror jeg får starte i kronologisk rekkefølge.

Torsdag 16.Mars fikk vi bowlere fri fra skolen for å dra på districts som samler 5 lag fra forskjellige lag i sør-øst Iowa. Der havnet jeg på 2.plass individuelt med 477 på to serier. I tillegg havnet laget på 2.også. Siden vinneren individuelt spilte Louisa Muscatine som også vant for lag var jeg sikret å gå videre til state uavhengig om laget kvalifiserte eller ikke. Men laget vårt kvalifiserte heldigvis videre til state som en av to «lucky loosers». Laget spilte forøvrig sesongbeste med 200 i snitt.Totalt 3009. Så vi var meget fornøyde med å kvalifisere til High School state, forøvrig første gangen for Fairfield i den 5 år prøvetiden vi har på å bli en offisiell High School sport. Dette var 3. året! Ikke nok med det, det skulle komme større ting i vente.


Fairfields topp 10 indivudelt bowlere i districts.

Torsdag den 23.februar reiste vi til hovedstaden i Iowa, Des Moines for å vise hva vi hadde å tilby dem. Varsity jentene var med som støtte, så vi var vel en 16-18 personer fra Fairfield inkludert foreldre og søsken som viste sin support til oss. Først var det en kjempestor innmarsj hvor alle spillere og trenere ble presentert etterfulgt av nasjonalsangen. Det var et vannvittig lydnivå inne i hallen. 7-800 tilskuere, en haug med bråkete lag. Det var helt sinnsykt. 3 av våre spillere måtte spille med ørepropper. Jeg hadde en stor hodepine på vei tilbake til Fairfield. Vi spilte vårt sesongbeste igjen og ledet etter første serien. I andre spilte laget vi spilte sammen med 250 i snitt så vi rykket ned til andre. Etter 5 baker game var vi ned på 3.plass noe som var helt utrolig for oss. Louisa Muscatine som hadde slått oss 3 ganger tidligere i sesongen kom 5.plass så det var en utrolig prestasjon for oss!

Individuelt gikk det også over alt forventning. Jeg spilte en 256, og en 217 de to første seriene som plasserte meg på en 4.plass før den siste serien der de topp 10 individuelle spillerne skulle spille en ekstra serie for å fastsette rekkefølgen. Dette var noe jeg hadde opplevd før i Jr-NM, så jeg tror det hjalp meg og takle presset. Men dette var i tillegg mye annerledes. 700 ser på deg, speidere fra college rundt om, TV var der. Heldigvis spilte jeg veldig godt akkurat den serien, plukket opp et par vanskelige sparer (blant annet 1-2-4-6-10) og jeg fullførte for en 226 serie for en 699 på 3. Jeg var den med den høyeste serien i 3.serien og jeg føk opp til en 2.plass! Han som vant spilte 721 med 184 i siste serien så det var vanskelig å gjøre noe med han. I ettertid fikk jeg høre at han er meget god, spiller blant annet for Team USA Jr, spilt 3 300 serier PÅ RAD, har en 264,5 i snitt som beste 9-serie. Så selvom jeg hater å tape så innser jeg at jeg tapte for en bedre bowlingspiller så i dette tilfellet vant jeg sølvet. I tillegg kom lagkompis Andrew på en finfin 6.plass som freshman(9.klasse). Det var også bare en 10.klassing, 3 11.klassing og resten inkludert meg som 12.klassing. Så meget imponerende spill av han!

Tre dager etter state var det klart for Pepsi Districts.Dette er en turnering for bowling league lørdagsmorgenen. Jeg spilte i siste pulje og viste jeg måtte spille høyt nærmere 660 for å kvalifisere videre til Pepsi State. Jeg startet med en 214 etter en sparemiss og en del 9ere. Neste serie fikk jeg en litt lengre strike rekke og spilte 235. Da viste jeg at jeg måtte ha en minimum 210 for å kvalifisere fordi det var en annen i pulja som kjempet også. Jeg skjønte fort at dette skulle gå veien også! Jeg åpnet med 6 stikes og fullførte for en 248 serie og 697 totalt. State Pepsi er ikke før den 24/25 mars så det er bare å følge med videre.

Ellers starter fotballsesongen straks, og jeg er rimelig spent på hvordan jeg vil takle nivået som midtbane/spiss! Ellers gleder jeg meg sinnsykt mye før turen!
Jeg lover å ta en masse bilder under turen, så det er bare å holde følge på bloggen! 🙂

Stian

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

1 svar til Districts, High School State, Pepsi Districts

  1. Gaute Hoff sier:

    Takk for interessant blogg, flotte bilder også. Er litt stolt! Vi skal følge med ja. Kos deg på turen. Pappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s