Jul, Chicago, og Cleveland

Hei alle sammen 🙂

Da har jeg gjennomført min første amerikanske jul, fått se Chicago(!) og Cleveland,Ohio, og fått oppleve en en amerikansk nyttårsaften!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jula var helt annerledes enn jula i Norge. Den 24.Desember gjorde vi ingenting. Den 25.derimot Startet vi dagen med julefrokost (buiscuits & gravy). Deretter åpnet vi julestrømpene og deretter videre mot gavene:) Etter gavene slappet vi av før vi spiste ei god skinke, med masse godt tilbehør 🙂 På kveldningen dro vi å så «We Bought A Zoo» Ellers er det bare se på bildene i slideshowet:) Veldig skuffende at jeg ikke fikk til å lage flere slideshows menmen. Alt i alt en veldig fin jul og dog svært annerledes. Den 26. 04.30 på morgenen dro jeg med Toni til After Christmas sale. Var overraskende få ute. Der kjøpte jeg meg selve symbolet på amerika! En 2,26 kg Hersheys sjokoladebar til halv pris 🙂 Feit skal man bli 😛

Morgenen den 27. satte vi oss i bilen og satte kursen i retning Chicago. Chicago var awesome! Veldig artig og få oppleve en amerikansk storby kontra en europeisk storby! I Chicago fikk jeg oppleve en hel del av hva Chicago har å tilby, + kjente attraksjoner. Blant annet var jeg i Willis Tower (gamle Sears tower), navy pier, utenfor huset til playboy mansion, tatt en tur i elbanen som går ovenfor veien, spist på Billy Goats Tavern som er kjent fra en sketch på saturday night live, gått langs the magnificent mile, besøkt Chicagos Chinatown, sett Chicagos Cubs hjemmebane (Wrigley Field), sett Chicago Bears hjemmebane(Soldiers Field, og spist på Ed Debevics!

Ed Debevics fortjener et lite avsnitt for seg selv. Det er en resturant der kelnere behandler deg uten respekt, kelnerne har danseshow. Blant annet når kelneren skulle ta i mot bestillinga satte han seg ned sammen med Brett og skviste Brett og Toni sammen. Slagordet er «eat and get out». I tillegg fikk jeg tidenes største dessert mens resten bestilte verdens minste sundae haha.

Etter Chicago satte vi oss i bilen igjen og kjørte 5 timer til Cleveland, Ohio. Der besøkte vi dabababababababbabaa HUSET I A CHRISTMAS STORY. Det var skikkelig tøft. Vi var på innsiden og besøkte museumet og diverse annet. Etter huset dro vi til Rock and Roll Hall Of Fame. Det var faktisk litt skuffende, og det var ikke lov til å ta bilder, så derfor ingen bilder fra der. Menmen i alt en fantastisk tur!

Husk å se alle bildene 🙂

Stian 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jul, Chicago, og Cleveland

 1. Gaute Hoff sier:

  🙂

 2. Daghild Hoff sier:

  det va trivelig å hør fra dæ igjen. Artig at du har opplevd så my i jula. Klæm mamma

 3. Caroline sier:

  Jæ, kor brun du har vørete på lægganj 🙂
  Kosle å låsså om kåss du har d 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s