God Jul!

God jul til alle dere i Norge:-) Er veldig glad for å oppleve en ekte Amerikansk jul med en masse dekorasjoner og amerikanske tradisjoner med julegaveåpning den 25. på morgenen etc. Har nå kommet i julestemning pga av at jeg så en episode av Jul I Blåfjell, har laget risboller, boller, peppermyntekuler, tykklefefse og berlinerkranser så er klar for en norsk-amerikansk jul. The best from both worlds. Savner dere masse og dere får ha en fantastisk jul og og et godt nytt år og i løpet av et blunk er det jul igjen og jer igjen tilbake i Norge får å feire jul.
PS: i morgen skal jeg lage RISENGRYNSGRØT!!!! jeg er veldig sulten på «litt» grøt i morgen. Har ikke spist grøt siden jeg forlot fedrelandet. Å dere som kjenner meg skikkelig, dere vet at jeg elsker grøt. Siden det er lenge siden jeg har blogget så har jeg en masse bilder å dele med dere.
Siden sist har vi spilt 2 bowlingkamper! Vi vant begge, med henholdsvis 35, og 45 pinner så det er bra 🙂 Vi har dekorert huset,og gjort klart til jul. Se bildene

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

jeg er tilbake etter jula for en kvikk oppdatering angående jula før vi fyker avgårde til Chicago, Illinois! gleder meg masse før vi kommer tilbake til nyttårsaften. Her hviler man ikke på laurbærene!

God Jul og et Godt Nytt År fra Stian 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

1 svar til God Jul!

  1. Daghild Hoff sier:

    Trivelig å se bloggen din og å snakke med deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s