Thanksgiving og black friday shopping!!!

Hei alle sammen 🙂

Da er det på tide med et nytt innlegg på bloggen igjen:-) Denne gangen dreier det seg om thanksgiving og black friday shopping.

Starter med thanksgiving. Torsdag den 24.november var det thanksgiving her i USA. For dere som ikke vet hva thanksgiving er, så er det det den 4.torsdagen i November og man setter pris på hva man har. Mat er en meget sentral brikke. Dette var hva jeg spiste. Kalkun, søtpotet, tranebærgele, potetmos, gravy(slags brun saus) og squash.

Maten var skikkelig god og da spesielt kalkunen som var svært safitg, naminam 🙂 Etter maten hadde vi et par timers pause før vi gjøv løs på pai! Og da var det gresskarpai, eplepai og kirsebærpai. Og alle fortalte hva de var takknemlige for.

Etter det ladet vi opp til black friday shopping. black friday shopping er en dag da alle de store butikkene har helt elleville salg og er åpner fra midnatt til 6. Dette starter da julehandelen. Vi startet dagen med Wal-Marts salg kl 10.00 og det var mange inne i butikken, selvom de flestet ventet på elektronikksalget som skulle starte ved midnatt. Det er ofte halv pris og slikt under black friday. Etter wal-mart dro vi hjem igjen og vi i to og en halv time til 03.45 før vi dro til Ottumwa til K-Mart, Menards, Target, og Wal-Mart.dette var køen til K-mart ti minutter før de åpnet.

Det var skikkelig mye folk alle plassene og på menards sto vi 30 minutter i kø får å betale, helt vilt 😛 Men prisene var sinnsyke. Kjøpte blant annet en elektronisk hårklippersett får den nette summen 5 dollar (27-28 kr). Og trådlåse hodetelefoner for den nette sum av 7 dollar (38-39 kr). Og kjøpte meg et nytt Sony Cyber shot kamera for 99 dollar der førprisen var 169 dollar.Så alt i alt var meget fornøyd med kjøpene og den opplevelsen det er å være med i black friday shoppingen.

Å bare så det dere vet der hjemme, pakker sendes i morgen 🙂Stian

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

1 svar til Thanksgiving og black friday shopping!!!

  1. Caroline sier:

    Missunne dæ, mersom! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s