Langhelg

Hei alle sammen 
Beklager lite blogging men har vært svært travelt. Også denne helgen var det fullt kjør, og slik var dagene:
Fredag:
Matchdag! Det er fotballkamper hver fredag og denne var intet unntak. Jeg spilte på freshman/sophmore laget denne gangen fordi JV ikke har noen kamper og jeg er ikke god nok for varsity enda. Kampen vi spilte tapte vi, men varsity vant, noe som var heller overraskende. Siden laget vi møtte var et av områdes beste! Vi spilte borte. Bussturen tok 2,5 timer, noe som var drygt nok. Vi kjørte i de tøffe, gule skolebussene. Vi kom hjem kl 01.00. Var greit utslitt da. I tillegg sliter jeg med en strekk i låret, muligens pga dårlig oppvarming. Her er nemlig uttøying 75 % av oppvarminga og da blir jeg ikke varm nok i foten til å sparke maks. Menmen håper det gir seg snart.

Lørdag:
Lørdag ble en forholdsvis rolig dag. Jeg gjorde en haug med lekser (i hvert fall evighetsprosjektet i US history). På kvelden gikk familien på bowling. Det var gøy å se den gamle hallen som blir min hjemmearena denne sesongen. Hallen hadde 10 baner. Pro Shopen var heller dårlig, så jeg får nok ta turen til Ottumwa og kjøpe bowli ngkuler og annet utstyr der. Etter vi bowlet gikk vi på Torino’s den beste pizzaresturanten i byen. Den pizzaen er utrolig god! For og ikke glemme gratis påfyll av brus og is :D.
Søndag:
Dette var en svært lang og innholdsrik dag. Dagen starte 08.30 da vi satte kursen mot fødebyen til Kelly og Toni. Første stopp var på ei lita matsjappe for å kjøpe frokost. Det var en veldig liten butikk, me en lang disk og stoler rundt disken. På den plassen spiste jeg den største frokosten jeg noensinne har spist. Jeg spiste en gigantisk (stor i omkrets og dybde), og noe som er typisk Iowa; buiscits and gravy. Buiscits and gravy var en litt rar kjeks, med en slags hvitsaus med noen kjøttbiter og noe krydder i. Det var i hvert fall godt! Etterpå kjørte vi over Mississippi elva og inn i Illinois. Neste stopp var gravplassen til faren til Kelly. Det var en slags US army gravplass for alle som soldater. Faren til Kelly døde 4 år tidligere på denne dagen. Det var helt hinsides mange gravsteiner, alle i rekke og sortert. Etter det gikk vi på et kjøpesenter, og handlet litt ( handlet noe klær, og knotter til fotballskoa). Etter kjøpesenteret dro vi til Naibi zoo som var en liten, koselig dyrehage med en del forskjellige dyr (se bilder). Etter Naibi zoo dro vi til plassen der John Deere ble stifet, siden jeg nevnte at John Deere var populært i Norge også. Så vi var der bare en kort stund siden alt var stengt, før vi dro til en resturant og møtte slekt fra farsida. Det var koselig og artig, selv om de var en snål gjeng  Etter resturanten reiste vi hjem å slapte velfortjent av.
Mandag:
Vi hadde fri denne mandagen pga Labor Day. Labor Day er amerikas svar på 1.mai i Norge. Arbeidernes dag, så hva kunne vel ikke vært mer passende på arbeidernes dag enn å arbeide med lekser. Det er nok en gang snakk om evighetsprosjektet i US history, pluss et par ark i computer prog 1, og en skriv en side i economics. Så nesten hele dagen var det lekser på planen. Ikke det jeg liker å gjøre best på en ekstra fridag, menmen.

Her kan du se alle bildene fra langhelgen:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Stian

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Langhelg

  1. Caroline Bjerke sier:

    Dt e så godt å hør at du har d bra kjære 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s