Første fotballkamp og og Adventureland

Hei 🙂

Fredag var matchday på skolen.Dvs at Varsity laget hadde kamp. Noe som for meg var meget spesielt. Blant annet skal en jente gå med den drakta du ikke skal bruke på skolen, mens du selv skal gå med den drakta du skal bruke senere på kvelden.
Vi hadde bortekamp mot Davis County, så vi brukte de hvite bortedraktene mens jentene brukte den svarte hjemmedrakta. Ellers ønsket ALLE oss lykke til på kampen. Så hadde alle fotballspillere fått fine plakater på skapene sine.


Snakk om school spirit.

Selve kampen gikk ikke som planlagt. Vi tapte 30-29 etter å ha ledet 21-0 etter 1.omgang. Så vi var selvsagt meget skuffet etter kampen. Jeg fikk ikke spille, men skal spille 2.lagskamp i morgen (mandag) så håper å få vist meg fram da. Her er et par bilder fra kampen:

Lørdag dro vi til adventure land i Des Moines. En skikkelig stor fornøyelsespark. Vi tok en del berg og dalbaner, og annet attraksjoner. Så spiste vi noe de kalte kettle corn, noe som er en søt versjon av popcorn. De kjøpte en familie size og man kan si at det var en familie size og vel så det. Orker egentlig ikke å skrive så mye slenger heller ved bilder 🙂


Her snakker vi family size altså!


Tornado!

Men jeg har kamp i morgen, så jeg avslutter her 🙂

Stian 🙂

Driver du med sport?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s