Hvil i fred Sondre <3

Hvil i fred Sondre ❤
Hei lysten på å blogge har blitt mindre, men skal få skrevet om besøket på ambassaden når jeg orsker. Pga feil skulle dette vært publisert 30.07!

Hvor skal jeg starte? Sondre Kjøren var en trivelig, snill og alltid med et smil om munnen. Sondre var var alltid blid, og slengte ofte fra seg en og annen kommentar. Han blide tilstedeværelse smittet over på resten, og gjorde oss glade og blide. Jeg og Sondre har mange fine minner sammens, enten i klasserommet det siste året, eller på håndballbanen året før. Sondre var ikke bare interresert i sport, han var også i interresert i musikk og kultur. Han spilte gitar og var god til det, noe jeg fikk høre selv når vi var på skoleturnering i håndball i Skogn. Det var så artig å gi kontringsballer til deg, du var bestandig veldig takknemlig når jeg ga deg en pasning du omsatte til mål. Jublende kom du springendes tilbake i forsvar. Liverpool var favorittklubben din og vi hadde en liten rivalisering siden jeg er Manchester United supporter. Men vi hadde saklige diskusjoner. “Neste år skal vi vinne” sa du bestandig. Det var alltid gøy å diskutere sport med deg, og da spesielt fotball.

Du var en aktiv, engasjert og god politker. Du var interresert i lokalpolitkken. Jeg og mange andre var det DU som utgjorde den store forskjellen når Orkdal Vidaregåande Skole fikk gjennomslag for en hel hall, etter din fantastiske argumentasjon i kommunestyret. Jeg ble med til kommunestyret fordi DU satte i gang for å få folk for å vise sin støtte.
Jeg vil alltid huske deg, og minnene vi delte. Du som ble så brått revet bort fra oss ved Utøya den 22.07. Jeg er stolt over å kjent deg. Jeg er stolt over å ha gått i klassen min. Du som skulle være utvekslingsstudent i Skottland kommende år. Dit kom du deg ikke. Mine tanker går til familie og andre pårørende ❤

Hvil i fred ❤ Du vil alltid være med oss i minnene våres. Orkdal er stolt over deg. Du blir aldri glemt! ❤

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Hvil i fred Sondre <3

  1. Lisa sier:

    ❤ ❤ ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s