Sliter med søknaden..

Hei!

Sliter nå med tidenes skrivesperre(har egentlig gjort det i en uke nå), når jeg skal skrive student’s letter. Jeg har bare fylt ut fakta om meg, hva mine interesser er og litt om familien min fra før av. Men når jeg nå skal skrive student’s letter er jeg helt blank! Noen som har tips?

Skikkelig lei av å ikke vite hva jeg skal skrive, så jeg håper noen av dere kan fortelle meg hva jeg kan skrive om så hadde det vært helt fantastisk!
Noen andre som sliter med søknaden?
Stian

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Utveksling. Bokmerk permalenken.

16 svar til Sliter med søknaden..

 1. Vilde sier:

  http://vilde-usa.blogspot.com/2010/11/brevet-til-vertsfamilien-done.html

  Der står noe av hva jeg har skrevet, hvis det er til hjelp. Lykke til!:)

 2. Slet egentlig litt med det samme, men er vel hovedsaklig bare å være blid og hyggelig som er viktig. Skriv litt om deg selv, familien din, hobbyene dine, hva du liker å gjøre på fritiden, og noe som gjør deg glad 🙂 Kanskje ikke dette hjalp så mye, men .. Lykke til! 🙂

 3. Caroline sier:

  Jeg sliter skikkelig med søknaden selv.. Reiser med Explorius jeg og, håper det er greiet jeg linker:-)

 4. stianiusa sier:

  Selvfølgelig er det greit du linker meg 😉 Linker tilbake jeg 🙂

 5. Hanne-Mari sier:

  Sliter litt med student letter ja… haha, det går vel 😀 linker deg jeg ^^

 6. Stina sier:

  HeiHei!
  Brevet du skal skrive til din kommende vertsfamilie er svært viktig, fordi det er her en evnt. vertsfamilie får vite om du passer inn i deres familie. Av den grunn er det viktig å gi et best mulig inntrykk, så være positiv, men enda viktigere – vær ærlig. Det blir bare krøll om du smører på alt for mye, også kommer du til en vertsfamilie som forventet at du er helt annerledes enn det du er, da er det lett at v.familien blir skuffet.
  Skriv om dine interresser, fritidsaktiviteter, familie, venner, ambisjoner osv. Prøv og tenk deg at du er en del av v.familien som skal lese brevet, hva ville du ha sett etter da?
  Forresten, ikke kom med krav i brevet slik som «jeg vil kun til et sted med snø», vis at du er åpen for nye ting, og klar for å ta de utfordringene du måtte møte på strak arm. 😉
  Håper dette hjalp.

  – Stina

 7. Heidi sier:

  Heihei! Søknadsprosessen er unødvendig lang i begynnelsen, men jeg klarte det (hurra for meg liksom).. Uansett, håper det er greit at jeg linker deg 🙂

 8. Skriv om hobbyene dine, vennene dine, familien din, hvorfor du liker familien din – forhold til de og venner. skole, aktiviteter. Den beste opplevelsen du har hatt i livet så langt, hva du forventer og drømmer om året ditt i usa. evt (alltid ønsket større bror, yngrebror, søster) blablabla, liker du å stå på ski eller spille fotball. skriv hvor mye det du liker betyr for deg og at du virkelig håper du kan forsette med det der nede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s